Територія паркового кварталу «Місто Квітів» визнана цілком безпечною

Піклуючись про безпеку і спокій своїх інвесторів парковий квартал «Місто Квітів» звернувся до державного підприємства «Київський експертно-технічний центр Держпраці» з проханням провести дослідження електромагнітного поля, радіаційного фону і складу атмосферного повітря на будівельному майданчику житлового комплексу по вул. Тираспольська, 43 в Подільському районі Києва.

Згідно з результатами дослідження, на території розташування паркового кварталу не виявлено негативний вплив на організм людини від ліній електропередач. Радіаційний фон відповідає вимогам норм радіаційної безпеки, а концентрація шкідливих хімічних речовин в атмосферному повітрі не перевищує гранично-допустиму концентрацію.

Мешканці можуть бути повністю спокійні за своє здоров'я і безпеку, адже в парковому кварталі «Місто Квітів» процес будівництва здійснюється відповідно до норм і вимог, затверджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Міністерством охорони здоров'я України.

У парковому кварталі «Місто Квітів» все зроблено для того, щоб насолоджуватися життям. Забудовники проекту «Молодіжний житловий комплекс« Оболонь» та «Інвестиційно-будівельна компанія ОБРІЙ» подбали про те, щоб створити маленький світ, в якому все продумано до дрібниць. Тут реалізована концепція мікро-міста. Дитячий садок, торгівельний центр, власний парк - все це розташуватися на закритій території, що охороняється. Парковий квартал «Місто Квітів» створений для тих, хто мріє жити в оточенні природи з міським комфортом.