Новини станом на 10.05.2017

На будівельному майданчику ЖК «ObolonSKY, загальний стан готовності будинку №1 (перша черга) - 75%. Вже завершені фасадні роботи, на фінальній стадії знаходяться і внутрішні роботи. Проводиться заливка перекриття підземного паркінгу і після його завершення, почнуться роботи з облаштування прибудинкової території. У будинку № 2 (друга черга), основні роботи зосереджені на зведенні монолітного залізобетонного каркаса, але паралельно активно проводяться роботи по кладці стін і перегородок, проведення внутрішніх комунікацій.

 

На будівельному майданчику ЖК «Місто Квітів», основною новиною травня, є завершення збірки панелей будинку №1. У будинку крім цього, на 80% завершено роботи з облаштування даху і в середньому на 50% завершені всі внутрішні роботи. Готуються до установки ліфти. Набирає обертів утеплення і штукатурка фасаду.

У будинку № 1а, ведеться складання залізобетонних конструкцій на рівні 9-го поверху, а також розпочато роботи зі встановлення вікон, перил відкритих балконів і лоджій. Найближчим часом буде дано старт внутрішнім роботам.

У монолітно-каркасному будинку № 5а, закінчуються роботи по кладці стін і перегородок, проводиться утеплення фасаду, встановлюються вікна. Внутрішні роботи, так само йдуть згідно з раніше озвученого плану. Ведеться монтаж внутрішніх комунікацій, а також здійснюється машинна штукатурка стін квартир і місць загального користування.